Eines

Recursos

 

Cerca de text
Nivell educatiu
Tema

Equip d’estalvi energètic Efergy

Creat: Dijous, 16 abril 2020 09:20
Escrit per 
  • Nivell educatiu: Primària
Publicat a: Energia
Llegit 245 vegades

L’equip d’estalvi energètic Efergy està format per tres aparells:

  1. E2 Classic (comptador i programari instantani d’electricitat).

El comptador E2 Classic mostra a l’instant la quantitat d’energia elèctrica que consumeix la llar o una instal·lació. El comptador mostra el consum a la pantalla del monitor tant en termes energètics, econòmics com ambientals.

  1. Engage Hub Solo (controlador del consum via Internet).

L’Engage Hub Solo permet visualitzar, tractar i interpretar les dades que estigui recollint l’E2 Classic, al moment i des de qualsevol ordinador amb connexió a internet.

  1. Ego Efergy (endoll intel·ligent controlat via telèfon mòbil).

L’endoll Ego Efergy permet controlar l’encesa/apagada de l’aparell que està endollat i també visualitzar-ne el consum, des de qualsevol lloc on es disposi d’internet, al telèfon mòbil o tauleta.

 

L’aparell 2 treballa vinculat a l’aparell 1, el 3 és independent. A continuació, trobareu les instruccions per instal·lar-los tots tres:

Manual d'instruccions

 

PD:

Per fer la sol·licitud dels diferents recursos s’hauria d’enviar un correu electrònic a Judit Vilà ( Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), indicant el nom del centre educatiu,  les dates que interessa disposar d'un recurs concret. En el moment del lliurament del recurs caldrà signar un document de cessió on sigui assenyalada les dates de lliurament i retorn, així com les condicions del préstec.

Valorar aquest article
(0 vots)