capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

1a Trobada de Comitès Ambiental del Gironès, Pla de l'Estany i Baix Empordà

Detalls específics

Data 2021-02-03
Tema PROGRAMA EV
Nivell educatiu Secundària

Resum

1a Trobada de Comitès Ambiental del Gironès, Pla de l'Estany i Baix Empordà en format virtual.

Notícia

1a Trobada de Comitès Ambiental del Gironès, Pla de l'Estany i Baix Empordà en format virtual.

Aquest matí, 3 de febrer, ha tingut lloc de 9 a 12h la 1era Trobada de Comitès Ambiental del Gironès, Pla de l'Estany i Baix Empordà en format virtual.

S'han implicat els 13 instituts que són Escola Verda de les tres comarques amb un total de 73  alumnes i 23 docents. La Trobada de Comitès Ambientals ha estat dinamitzada per l'Eskamot Verd de l'escola Sant Ramon Nonat de Barcelona.

L'objectiu de la jornada ha estat reflexionar plegats sobre la força que pot tenir la comissió ambiental, quines accions pot fer i quina és la millor manera de dinamitzar-la. I sobretot descobrir la força del treball en xarxa i de compartir experiències.

La Trobada virtual d'enguany, que tot i ser en format virtual s'ha intentat que sigués dinàmica i participativa,  ha tingut la següent estructura:

1-Dinàmica sobre com arribem a la Trobada. Presentació dels diferents instituts amb una dinàmica per trencar el gel.

2-Ens presentem: Cada institut ha explicat l’estat de la seva Comissió Ambiental d'aquest curs mitjançant emoticones

3-Presentació de l'Eskamot Verd de l'Escola Sant Ramon Nonat de Barcelona. Com s'organitzen, què fan i com donen a conèixer el què fan.

4-Cuinem la nostra Comissió Ambiental. Dinàmica-reflexió sobre què hauríem de tenir en compte alhora d'organitzar una comissió ambiental. Com hauria de ser la Comissió Ambiental ideal. Per on comencem? Què és el primer què hem de fer.

5- Com marxem?. Abans de desconnectar-nos de la Trobada, cada participant ha valorat com marxa amb tres paraules a través de l'aplicació del Mentímeter.

Tot i alguns problemes logístics de connexió, la Trobada de Comitès Ambientals d'enguany s'ha valorat molt positivament, i els instituts s'han proposat poder tirar endavant algunes de les accions plantejades sobretot les que comporten el treball en xarxa.

Esperem que la propera Trobada pugui ja ser presencial.

2021 TTCC ESO12021 TTCC ESO2

2021 TTCC ESO32021 TTCC ESO4

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar