capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

3era Formació d'Escoles Bressol Verdes de comarques gironines a la Gola del Ter

Detalls específics

Resum

14 maig, darrera formació sobre el riu Ter, a la Gola del Ter, adreçada a les Escoles Bressol Verdes de comarques Girona

Notícia

Aquest passat dissabte 14 de maig ha tingut lloc la darrera formació adreçada a Escoles Bressol que són Escola Verda de la demarcació de Girona i que porta per títol Una mirada curiosa per descobrir els valors naturals del nostre riu.

Aquesta tercera formació va anar a càrrec de la Cooperativa Gisfera, entitat que gestiona els serveis Pedagògics del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter,  i es va centrar en conèixer els valors ambientals del riu Ter a la seva desembocadura.

Amb aquesta senssió ha finalitzat la formació sobre el riu Ter que es va iniciar el passat mes de novembre al tram alt del riu (Gorgues del Freser) amb el suport de l'Associació Alt Ter. El mes d'abril es va donar a conèixer el tram mig al seu pas per Manlleu a càrrec de l'entitat Grup de Defensa del Ter (GDT) i aquest dissabte va finalitzar a la Gola del Ter.

Durant aquestes tres sessions s'han parlat de diferents temàtiques:

-Valors de cada tram (ecològics (vegetació i fauna), geològics, socials, paisatgístics)

-Impactes que pateixen els diferents cursos del riu Ter

-Accions que s'hi desenvolupen i que ajuden a preservar-los

-Actuacions que es podrien fer des de les Escoles Bressoll a nivell de la Comunitat Educativa

-Recursos educatius per apropar els infants de 1-3 anys al riu. Què els hi podem ensenyar? Com treballar-ho?

 

Aquesta formació ha estat organitzada des de TOSCA, assessoria que ccordinael programa d'Escoles Verdes a la demarcació de Girona, i ha comptat amb el suport del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i Freser i amb el Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar