capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

ALERTA !!!! - INVENTARI DE DEIXALLES

Detalls específics

Tema Residus
Nivell educatiu Primària
Escola Salesians de Ripoll

Resum

Des de fa ja un bon grapat d’anys, a la nostra escola ens preocupa especialment l’excés de deixalles al terra.

Notícia

ALERTA !!!!

 

INVENTARI DE DEIXALLES

 

 

Des de fa ja un bon grapat d’anys, a la nostra escola ens preocupa especialment l’excés de deixalles al terra dels nostres patis. Per això la campanya de neteja “Pati net i bonic”, és sempre una activitat estrella del nostre Pla d’actuacions com a Escola Verda.

 

Hem de tenir en compte que compartim espais exteriors amb altres centres educatius, Escola de Música i Escola d’Adults. També, pel fet d’estar situats al centre del poble, durant els vespres quan fa bon temps i molts caps de setmana, venen grups de jovent a jugar a les nostres instal·lacions.

 

Per tot plegat , enguany especialment, volem conscienciar als nostres alumnes de la necessitat de reduir el nombre de deixalles i per això a més de fer la recollida, fem un recompte i un inventari, que ens permeten saber objectivament quin tipus i quantitat de brossa trobem i com la podem eradicar.

 

Aquesta actuació ha contribuït a que els nens i nenes vegin quin volum de deixalles es pot arribar a fer, si no utilitzem correctament les papereres.

 

El fet d’exposar els resultats que anem obtenint a la cartellera del passadís, lloc de pas per a tothom, ajuda a conscienciar-nos més i hem pogut constatar que el nombre de residus es va reduint.

La sorpresa dels nens-es ha estat comprovar que hi ha un tipus de deixalles que nosaltres no generem, com per exemple les burilles i els vidres d’ampolla.

 

Què podríem fer per aconseguir que tothom que comparteix el nostre pati, es sensibilitzi tal i com ho estem fent nosaltres ?????

 

2019 salesians ripoll012019 salesians ripoll02

Aquesta ÉS LA NOSTRA FITA A PARTIR D’ARA !!!!

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar