capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

BICICLETADA I FIDEUÀ A FEDAC SALT

Detalls específics

Tema Mobilitat
Nivell educatiu Primària-Secundària
Escola FEDAC Salt

Resum

Setmana mobilitat sostenible amb una bicicletada per les Deveses i una fideuada al pati de l’escola.

Notícia

BICICLETADA I FIDEUÀ A FEDAC SALT

 

17 FEDAC SALT3El passat diumenge 9 d’octubre, aprofitant que aquest curs la nostra escola celebra els 125 anys i participant amb la setmana sostenible vam fer una bicicletada per les Deveses i una fideuada al pati de l’ escola.

 

S’hi podia participar en tres modalitats : la de 16km (Salt, Sant Gregori, Girona, Deveses de Salt) pels més atrevits i en bona forma, la de 10km (Salt, Bescanó, Deveses de Salt) pels ciclistes amateurs i la passejada fins el Pla dels Socs amb circuits d’habilitat i jocs variats pels més menuts de l’escola. Tothom va gaudir al màxim de la bicicletada i del bonic paisatge que vàrem poder veure en el recorregut. Gairebé 240 persones varen assistir-hi. Fou una gran matinal d’esport, de salut, descoberta del nostre entorn, de cooperació i d’estrènyer llaços entre famílies i escola.

17 FEDAC SALT6

 

El dinar al pati de Les Dominiques, també va tenir molt d’èxit i va aplegar 210 persones. Després d’haver pedalat i jugat durant tot el matí tots teníem molta gana! El menú - fideuada, pollastre amb patates i gelat- va ser d’allò més celebrat per grans i petits i tothom se’n llepà els dits.

 

 

 

 

 

17 FEDAC SALT1

17 FEDAC SALT4

 

17 FEDAC SALT5Feia goig de veure el pati amb tantes taules donava sensació de festa i alegria. Vàrem gaudir d’un bon àpat en la millor companyia, mentre els nens i nenes compartien jocs plegats.

 

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar