capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

UN NADAL RESIDU ZERO

Detalls específics

Resum

Les Escoles Verdes Garrotxa s’han sumat per engegar una campanya de sensibilització per la prevenció i reducció de Nadal

Notícia

UN NADAL RESIDU ZERO

Campanya de prevenció i reducció de residus nadalencs

 Les Escoles Verdes de la Garrotxa s’han sumat per engegar una campanya de sensibilització per la prevenció i reducció de residus durant les festes de Nadal.

Aquesta campanya s’ha centrat en dues accions principals.

  • Una xerrada divulgativa virtual adreçada als alumnes i a les seves famílies a càrrec de l’Ester Peñarrubia i titulada Celebrem un Nadal Residu Zero i que va tenir lloc el passat 15 de desembre a les 19h.

Esther Peñarrubia és doctora en Enginyeria Agrònoma i des de l’any 2016 activista de l’Estil de vida Residu Zero. Ha traduït al català i al castellà el llibre Best Seller “Residu Zero a casa, guia domèstica per simplificar la nostra vida” de Bea Johson, 2013.

  • El disseny d’una campanya de sensibilització a través de la gravació de diferents vídeos (càpsules) tractant problemàtiques concretes i solucions pràctiques per no generar tants residus durant les festes de Nadal. Cada centre que és Escola Verda de la Garrotxa ha treballat a fons una proposta concreta per compartir i donar a conèixer posteriorment totes les càpsules entre tots els centres participants i les diferents xarxes socials.

Les temàtiques tractades han estat:

-Com emboliquem els regals?

-Compres sostenibles i de proximitat

-Parament de la taula

-Pensem el què comprem

-Malbaratament alimentari

 

Aquesta campanya es va engegar la setmana de 13 al 17 de desembre compartint cada dia una càpsula d’un centre educatiu i realitzant la xerrada divulgativa el dimecres 15 de desembre.

Enllaç a les càpsules divulgatives: https://www.instagram.com/tv/CXtYzFTgRl1/?utm_medium=share_sheet

 

ODS Treballats:

4-Educació de qualitat

11- Ciutats i comunitats sostenibles

12-Producció i consum responsable

17-Aliances per assolir els objectius

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar