capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

DESCOBERTA DE L’ENTORN PROPER A L’ESCOLA - FEDAC PONT MAJOR (Girona)

Detalls específics

Resum

Un matí per conèixer una mica més l'entorn proper de l'escola.

Notícia

DESCOBERTA DE L’ENTORN PROPER A L’ESCOLA - FEDAC PONT MAJOR (Girona)

ODS 3ODS 4ODS 15

 

 

Els alumnes i les alumnes de primer i segon de primària de l’escola FEDAC Pont Major, vam organitzar durant el mes de desembre un matí per conèixer una mica més l'entorn proper de l'escola. Volíem conèixer quins serveis propers i també quins espais verds teníem a nivell de barri. A primera hora, vam anar a conèixer la biblioteca del barri. Allà, vam dur a terme un taller de contes i també ens van ensenyar les diferents zones de la biblioteca. A continuació vam esmorzar per grups a la plaça de davant la biblioteca, anomenada Plaça de l’Om, que consta d’una zona verda amb jocs pintats a terra.

 

Més tard, a mig matí, vam fer un recorregut a la vora del riu Ter per poder recollir diferents materials per tal d’elaborar el pessebre de l’escola amb elements naturals, ja que aquest curs cicle inicial ha sigut l'encarregat de fer el pessebre de l’escola. Al llarg de la caminada vora riu vam poder observar els canvis que es produeixen a la natura a l’hivern (colors, estat de la vegetació, nivell de l'aigua del riu, rastres de fauna...)

 

Tenim el gran privilegi que prop de l’escola FEDAC Pont Major, disposem d’un entorn natural molt bonic: una devesa, el riu Ter, molts parcs i això possibilita als i les alumnes poder realitzar activitats a l’aire lliure.

 

Per més informació: http://mitjansfedacpontmajor.blogspot.com/

 

ODS relacionats amb l'activitat:

3-Salut i benestar

4- Educació de qualitat

15- Vida d'ecosistemes terrestres

 

2021 FEDAC PONT MAJOR12021 FEDAC PONT MAJOR22021 FEDAC PONT MAJOR3

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar