capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

El FEDAC Salt a la SMSS 2015

Detalls específics

Data 2015-10-20

Resum

130 bicicletaires a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Notícia

El passat diumenge 18 d'octubre, coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu del Roser, la patrona de la nostra escola, vam celebrar una bicicletada amb la participació d'unes 130 persones entre alumnes, famílies i mestres.

Ens vam reunir a les 10.00h a l'escola per acabar-nos d'equipar i per decorar les bicicletes amb unes matrícules molt xules. Tot i que havia plogut, el dia es va començar a aixecar i va sortir el sol, que ens va acompanyar durant tota la diada.

Puntualment, a les 10.30 vam sortir tots junts, i els més grans i atrevits ens en vam anar cap a les Vies Verdes direcció Bescanó. Els més menuts (amb bicicletes i patinets) van agafar el camí cap al Pla dels Socs, on van poder gaudir d'un circuit d'obstacles per a millorar la seva habilitat al volant. 

Quan vam arribar a l'escola bressol de Bescanó, vam parar a descansar, a fer un mos i a hidratar-nos per a poder fer el camí de tornada amb molta energia. Va ser molt divertit anar tots junts i poder compartir el camí amb amics, amigues, familiars i mestres. Finalment, i després de l'esforç, vam arribar al Pla dels Socs, on els més petits i alguns familiars i mestres ens esperaven amb jocs i activitats lúdiques i, també, amb molta gana.

Tot seguit, vam fer l'entrega de premis als diferents guanyadors del concurs de dibuix (que havíem realitzat durant la setmana amb el lema de "Vehicles sostenibles") i també al participant més petit i al participant més gran, així com a la millor caiguda i a la persona que es va perdre.

Ja per acabar i, amb un bon ambient de companyonia, vam acabar dinant plegats de pícnic en un entorn immillorable.

Sens dubte, el curs vinent repetirem!

Preparant el material

 

Pedalant per Salt

 

Descans a mig camí

 

Larribada als Pla dels Socs

 

Circuit per als més petits

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar