capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

FESTA DE LA TARDOR A L’ESCOLA PUIG RODÓ d’Ullà (ZER Montgrí)

Detalls específics

Data 2015-11-20

Resum

La comunitat educativa del Puig Rodó va celebrar la II Festa de Tardor i va aprofitar per deixar ben bonic el pati.

Notícia

hort1 MOD

FESTA DE LA TARDOR A L’ESCOLA PUIG

RODÓ d’Ullà (ZER Montgrí)

 

El dissabte 14 de novembre tota la comunitat educativa de l'escola Puig Rodó vam celebrar la II Festa de Tardor. En aquesta ocasió vam aprofitar per fer diferents activitats i, de passada, deixar ben bonic el pati de la nostra escola!

A partir de quarts d’ onze del matí, tots plegats, ens vam posar a la feina. En un racó, uns quants nens i nenes van pintar les tapes de color blau, groc i marró del magnífic moble/contenidor de reciclatge fet pels pares de l'escola. Uns altres van anar a comprar planter. Dos o tres mares i pares feien anar el pirogravador el més ràpid possible per marcar els noms dels arbres del pati en unes fustes prèviament dissenyades per l’alumnat.

A poc a poc s'anava fent el sofregit de l'arròs que una àvia voluntària cuinava, amb l’ajuda d’algunes famílies. Mentrestant un grup d'infants  ajudava a plantar l'hort i uns altres (amb la col·laboració de mestres i mares) distribuïen i plantaven tot de plantes aromàtiques als palots que tenim al pati. Ah! i uns altres preparaven els rètols, amb estaques i fustes per les plantes de l'hort.

Per descansar de tanta feina, vam dinar plegats: una magnífica arrossada de peix per  80 persones! Mmmmm, va sortir bonnnnníssim!!! 

Després, entre postres i cafè vam anar plantar un palot ple de pensaments de colors.

Entre tots, famílies, infants i mestres, vam aconseguir que aquesta segona jornada de la Festa de Tardor, fos tot un èxit! Una diada festiva, amb un resultat molt bonic. Segur que tindrà continuïtat!!

hort MOD

 

pensaments MOD

 

pintant fustes MOD

 

pintant moble MOD

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar