capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

Trobada de Comitès Ambiental de la SELVA d'ESO

Detalls específics

Resum

16 de desembre de 2020. 9 del matí. Ens trobem 7 instituts i 61 participants.

Notícia

Trobada de Comitès Ambiental de la SELVA d'ESO

 

ODS 4ODS 17

 

16 de desembre de 2020. 9 del matí. Ens trobem 7 instituts i 61 participants (entre alumnes i docents) per iniciar la 1a Trobada de Comitès Ambiental de la SELVA d'ESO en format virtual.

  

l'Eskamot Verd de l'Escola Sant Ramon Nonat de Barcelona, ha estat els responsables de dinamitzar el 61 participants d’aquesta 1a trobada virtual dels 7 instituts de la comarca de la Selva que són Escola Verda.

 

La Trobada de Comitès Ambiental d'enguany parteix de la jornada que va tenir lloc l'any passat a Sils on els Comitès Ambientals que hi van participar van manifestar que era una bona iniciativa per començar el curs amb entusiasme i adonant-se que formen part d'una gran xarxa que és la de ser Escola Verda.

 

2020 TTCC LA SELVA ESO72020 TTCC LA SELVA ESO9

 

 

La Trobada virtual d'enguany, que tot i ser en format virtual s'ha intentat que fos dinàmica i participativa,  ha tingut la següent estructura:

1.-Dinàmica sobre com arribem a la Trobada. En aquest apartat els participants havien d'identificar el seu estat d'ànim amb una pel·lícula.

2020 TTCC LA SELVA ESO1

 

2.- Què hem fet aquest curs? Cada institut ha explicat l’estat de la seva Comissió Ambiental d'aquest curs mitjançant emoticones

2020 TTCC LA SELVA ESO2

3.- Dificultats i facilitats: Els instituts han reflexionat sobre quines facilitats i dificultats s'han trobat en aquest darrer curs i s'ha anotat en un Padlet conjunt.

2020 TTCC LA SELVA ESO3

4. -I ara què? Un cop sabem qui som, on som i com estem arriba el torn de...i què podem fer a partir d’ara? S'han creat 5 sales de treball amb alumnes barrejats dels diferents instituts i s'han plantejat propostes a fer a partir d'ara. Propostes innovadores, engrescadores, somiadores...

2020 TTCC LA SELVA ESO4

5.- Vídeo col·laboratiu: Cada institut s'encarregarà d'editar un petit vídeo a partir d'unes consignes per generar entre tots un vídeo col·laboratiu. Durant la cloenda de la Trobada s'ha gravat la part final conjunta del vídeo.

6- Com marxem?. Abans de desconnectar-nos de la Trobada, cada participant ha valorat com marxa amb tres paraules a través de l'aplicació del Mentímeter.

 2020 TTCC LA SELVA ESO5

 

Tot i alguns problemes logístics de connexió, la Trobada de Comitès Ambientals d'enguany s'ha valorat molt positivament, i els instituts s'han marcat poder tirar endavant algunes de les accions proposades com per exemple fer més visibles les accions que duen a terme com Escola Verda.

 

Esperem que la propera Trobada pugui ja ser presencial.

 

 

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar