capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

Trobada de Comitès Ambientals de PRI de centres del Gironès i un centre d'Anglès a can Vilallonga (Cassà de la Selva)

Detalls específics

Data 2022-05-12
Tema Descoberta de l'entorn
Nivell educatiu Primària
Escola PROGRAMA EV

Resum

El 9 de maig va tenir lloc a can Vilallonga la Trobada de CA de primària dels centres EV del Gironès i Anglès.

Notícia

El 9 de maig uns 100 alumnes i 18 docents de 16 centres educatius del Gironès i Anglès van participar a la Trobada de Comitès Ambientals d’alumnes de primària a can Vilallonga (Cassà de la Selva)

La jornada, coordinada per Tosca Serveis Ambientals d’Educació i Turisme (en el marc de l’assessoria del Programa Escoles Verdes de les comarques gironines), va comptar amb el suport del Consorci de les Gavarres, la Diputació de Girona (programa Mar als Cims) i l’Associació Galanthus. En aquest sentit Galanthus va dinamitzar els tallers i activitats que es van portar a terme a l’espai.

Es van realitzar quatre activitats que tenien com a objectiu conèixer la biodiversitat d'ocells d'aquest Espai d'Interès Natural de les Gavarres (anellament d'ocells, construcció de caixes niu, coneixement dels diferents hàbitats, tallers per conèixer diferents aspectes de la vida dels ocells (daptacions, alimentació, nius...)).

Els participants es van dividir en quatre grups, que van anar realitzant els diferents tallers de forma rotatòria.

Els centres educatius participants van ser: escola l'Aulet de Celrà, escola Les Moreres de Flaçà, escola Montserrat de Sarrià de Ter, escola Vilademany d'Aiguaviva, escola Forn dels Anells de Forenlls de la Selva, escola Lacustària de Llagostera, FEDAC-Salt, FEDAC-Anglès i de la ciutat de Girona, FEDAC-Sant Narcís, FEDAC- Pont Major, escola Àgora, escola Migdia, escola Doctor Masmitjà, escola Pla, escola Montessori-Palau, escola Bosc de la Pabordia.

Can Vilallonga és una finca agrícola i forestal propietat de l'Institut Català del Sòl (INCASÒL) i gestionada pel Consorci de les Gavarres des de l'any 2002. Des d'aleshores s'hi duen a terme accions de gestió, recerca, divulgació i educació ambiental.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar