capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

V FESTA DE TARDOR A L’ESCOLA PUIG RODÓ

Detalls específics

Data 2019-02-06
Tema Festes
Nivell educatiu Primària
Escola Puig Rodó - ZER Montgrí

Resum

Cinquena edició d’aquesta jornada en què tota la comunitat educativa ens trobem per treballar, compartir, arreglar, juga

Notícia

V FESTA DE TARDOR A L’ESCOLA PUIG RODÓ

Va passant el temps i ja hem arribat a la cinquena edició d’aquesta jornada en què tota la comunitat educativa ens trobem per treballar, compartir, arreglar, jugar i celebrar. Mica en mica, estem deixant petjada en el camí educatiu dels nostres fills i filles, de tot l’alumnat, però també en el creixement de les mestres i de les famílies.

 

Aquesta festa, cada novembre ens serveix per treballar aspectes d’escola verda que tenim al Pla d’acció o per preparar el jardí, l’hort i altres espais que sense l’ajuda de tots no trobem mai el moment de començar. Sol ser una diada per preparar caixes-niu, menjadores d’ocells, adequar el pati,...

 

Aquest any, tot i que ens va acompanyar la pluja, ha estat especial perquè hem col·locat diversos espais de joc al pati. Espais que han estat construïts majoritàriament per uns pares manetes, que han fet realitat una part del Projecte pati que des de fa un temps hem iniciat a l’escola.

 

Han construït una cuineta magnífica de fusta, una botigueta, una taula i un meravellós teatret per fer representacions, balls, presentacions,... durant l’estona d’esbarjo o com a activitat d’aula. També durant aquesta jornada vam muntar un rocòdrom horitzontal, aprofitar per repintar els cartells de les plantes del jardí i de l’hort, gravar amb un pirogravador els noms dels arbres, comprar les aromàtiques per plantar i les flors del jardí. Després de tanta feina vam arrodonir el dia fent una arrossada i compartint unes postres boníssimes.

 

Un cop més, va ser una jornada alegre, especial i molt profitosa.

Les mestres de l’Escola Puig Rodó

 

 

festa tardor

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar