capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

Xerrada de Núria Burgada, responsable d’educació de la Fundació Kilian Jornet (FKJ), adreçada a les Escoles Verdes de PRI de l'Alt Empordà

Detalls específics

Resum

La Fundació Kilian Jornet realitza una xerrada de sensibilització adreçada a les Escoles Verdes de PRI de l'Alt Empordà.

Notícia

El passat dimarts 17/05, dins de les accions que estan duent a terme les escoles verdes de primària  de l'Alt Empordà durant aquest mes de maig i que conclouran amb una trobada a Llançà el proper 3 de juny, vam organitzar una xerrada amb la Núria Burguda, mare d’en Kilian Jornet, i responsable d’educació de la Fundació Kilian Jornet (FKJ).  A la xerrada es van connectar 8 escoles i un total de 127 alumnes i 9 mestres. Durant la xerrada la Núria ens va presentar els projectes educatius que estan duent a terme des de la FKJ i que tenen com a objectiu fomentar el compromís, especialment de les escoles, vers la conservació del Planeta. En la seva presentació va exposar tot allò que podem fer cadascú de nosaltres per evitar generar residus innecessaris i evitar així que acabin anant a l’entorn natural. Va posar sobretot èmfasi en la gran quantitat de micro i nanoplàstics que trobem arreu del món i també dins dels animals que ens mengem. Al final de la seva presentació, on va compartir varis vídeos que va fer més amena la xerrada, va haver-hi un torn de preguntes per part dels nens i nenes de les escoles, totes d’elles molt interessants, fet que denota la gran preocupació dels alumnes per les problemàtiques del medi ambient.

ODS vinculats:
 
4- Educació de qualitat
11-Ciutats i comunitats sostenibles
12-Producció i consum responsables
15-Acció pel clima
 
Més informació: Fundació Killian Jornet

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar